Menu
in

Deze man is 19 jaar ouder dan zijn vrouw: had haar al ontmoet toen ze een baby was

Beeld: YouTube @Zenger

Rich Foetu Tomkinson (48), ontmoette zijn vrouw Evie Foetu Tomkinson, 29, toen ze in juli 2018 de pub binnenliep waar hij werkte. Hij is dus 19 jaar ouder dan zijn vrouw. En was heel geschokt toen hij ontdekte dat hij haar al had ontmoet toen ze een baby was.

Als baby ontmoet

Geen van beiden hadden verwacht dat het zou lukken vanwege hun leeftijdsverschil. Maar ze konden in oktober 2018 niet ontkennen hoeveel ze voor elkaar voelden. Ze gingen samenwonen in februari 2019, voordat Rich in september 2019 haar voorstelde. Toen hij werd voorgesteld aan Evie’s moeder, Sarah Owen (53), was Rich verrast om te ontdekken dat ze elkaar eerder hadden ontmoet. Ze hebben namelijk in dezelfde straat gewerkt in de jaren 90. Dat wil dus zeggen dat hij Evie als een baby zou hebben gezien toen Sarah haar rondduwde in een kinderwagen. Rich, een landmeter, zei: “Het was een beetje raar toen ik me realiseerde dat ik Evie als baby had ontmoet, maar ik had toen geen idee. “We lachen er gewoon om. “Leeftijd is slechts een getal voor ons, en je kunt er niets aan doen op wie je verliefd wordt.”

Eerder aangezien als haar vader

Het stel stapte in juli 2022 in het huwelijksbootje en verwacht nu samen een baby, uitgerekend in januari volgend jaar. Rich, uit Stafford, Staffordshire, vervolgt: “Ik ben eerder aangezien voor Evie’s vader, maar de meeste mensen kunnen zien hoe goed we klikken. Het leeftijdsverschil van 19 jaar stoort ons helemaal niet.

“Trouwen met Evie was de beste dag van mijn leven en ik ben zo opgewonden om een ​​baby met haar te hebben.” Evie, een maatschappelijke werker, gaf toe dat het ‘een beetje vreemd’ was toen ze erachter kwamen dat Rich haar had ontmoet toen ze een baby was, maar voegde eraan toe: “Hij is zo leuk en heeft het grootste hart. “Als we samen zijn, kun je niet echt zien dat we een groot leeftijdsverschil hebben, afgezien van Rich’s grijze baard. “Hij wordt een geweldige vader.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Zenger

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten