Menu
in

Deze kapper geeft zwervers gratis knipbeurt

Na een vakantie in New York werd Joshua Coombes geïnspireerd door een project dat hem ertoe aanzette een kappersdienst aan daklozen aan te bieden. Joshua, die in Exeter woont, richtte een ruimte in het stadscentrum in en zag een enorme vraag naar zijn diensten. Hij kan tot zeven kapsels per avond geven geeft hij aan. En hij doet het om “iets terug te doen en de dakloze meer bekendheid te geven”.

Leven verbeteren van daklozen

Maar Josh en zijn vriend, fotograaf Matt Spracken, willen namelijk interactie met mensen, in plaats van het overhandigen van los kleingeld. Ze hopen dat hun Instagram-posts mensen aan het praten krijgen over dakloosheid en welke stappen er genomen kunnen worden om de situatie voor degenen die op straat leven te verbeteren.

“Het is gewoon dat ik naar iemand toe ga en een praatje maak en hun haar knip, ze waarderen het gebaar echt. “Iets goeds doen voor niets maakt mensen echt wakker. Ik geef gewoon een beetje van mijn tijd op, het is een geweldige ervaring en ik voel me er echt nederig door” geeft Joshua aan.

Bron: her.ie

Beeld: Twitter/ YouTube BBC Trending

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten