Menu
in

Camera model verdient € 9000 per maand voor het beledigen van mannen online

Beeld: YouTube @SWNS

In april 2020 zat Jennifer Love, 25, tussen twee banen in als serveerster toen de COVID-19 werd afgesloten. Een vriend grapte dat ze foto’s van haar voeten moest gaan verkopen. Ze rekent nu € 45 voor een video van 10 seconden van haar voeten. En € 170 voor een gepersonaliseerde video van drie minuten waarin ze mannen beledigt.

Mannen online beledigen

In een rustige maand verdient ze ongeveer 4.540 euro en in een goede maand het dubbele. Voor ‘PayPig’-sessies van 10 minuten, waarbij Jennifer privégesprekken voert met klanten die haar geld sturen, kan ze meer dan 1.000 euro verdienen. Een PayPig is iemand die graag geld stuurt om vernederd en bespot te worden. Jennifer zegt: “Veel mensen hebben me bekritiseerd door te zeggen dat ik misbruik maak van kwetsbare mannen. En dat ik me zou moeten schamen.” “Het is hun kink om beledigt te worden en hun geld weg te geven. “Ik houd van de vrijheid die ik krijg van mijn werk, ik kan zo weinig en zo vaak werken als ik wil en ik voel me gesterkt.” En ze werkt graag tussen de twee en drie uur per nacht.

Doen alsof

Soms spuugt Jennifer op de webcamera en doet alsof het het gezicht van haar klant is. “Ik moet ze bespotten en beledigen en om eerlijk te zijn is het allemaal behoorlijk PG. “Ik noem ze zielig, en zeg ze dat ik te goed voor ze ben en dat ze me al hun geld moeten geven.”

Jennifer doet de meeste zaken in het weekend, wanneer mannen dronken thuiskomen van een avondje uit. “Ik heb veel oudere zakenmannen en ook jongere mannen die te veel tijd hebben. “Ik had zelfs eens een vrouwelijke klant, ik was erg geschokt, ik had niet verwacht een vrouw aan de andere kant van de camera te zien.”

Bron: Talker

Beeld: YouTube @SWNS

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten