Menu
in

Bodybuilder showt super afgetraind lichaam: ‘Hij gaat niet naar de gym en eet alleen maar junkfood!’

Bodybuilder showt super afgetraind lichaam: 'Hij gaat niet naar de gym en eet alleen maar junkfood!'

Beeld: TikTok @freddybautista44

Een bodybuilder met een super afgetraind lichaam, heeft het internet deelgenoot gemaakt van zijn gespierd lichaam. Het eerste wat je je afvraagt, is waarom dit zo een bijzonderheid is. Nou, er is inderdaad reden om over het verhaal van de bodybuilder wat te zeggen. Al helemaal als je je moet indenken dat deze bodybuilder helemaal niet naar de gym gaat. Sterker nog, hij eet alleen maar junkfood.

Super afgetraind lichaam

De meeste bodybuilders gaan naar de gym om gespierd eruit te zien. Daarnaast is het ook zo dat bodybuilders ook streng op hun voeding letten. Dit moeten ze doen om fit te blijven om er goed uit te zien. Maar naar de gym gaan en een strak dieet houden is soms zelf niet genoeg. Sommmige bodybuilders moeten soms meer dan dat doen om uiteindelijk een gespierd lichaam op te bouwen. Je hebt dan deze bodybuilders en Freddy Bautista. Freddy is een gozer met een super afgetraind lichaam. Wat Freddy zo speciaal maakt, is dat hij niet naar de gym gaat en alleen maar junkfood eet.

@freddybautista44 Respuesta a @la_unica_loquita_ ayuda no tengo pa comprarme la coca 😔😄#ellegendarioalbañil💪🏼 #full🔥🔥power💪🏼 #vamoscontodo👉💪🏼⚒ ♬ sonido original – EL ALBAÑIL LEGENDARIO💪🏼🔱

Eet alleen maar junkfood en gaat niet naar de gym

Freddy Bautista is meer bekend als de “legendarische metselaar” en is ook actief op TikTok onder de naam freddybautista44. Op zijn profiel heeft hij verschillende video’s opgenomen waarbij hij zijn afgetraind lichaam graag laat zien. Door de drukke werk van Freddy heeft hij geen tijd om naar de gym te gaan. Trainen doet hij met zijn gereedschappen wanneer hij aan het werk is. Als je naar de gym gaat en je een afgetraind lichaam kan bewerkstelligen, dan mag dat best wel als een prestatie worden neergezet. Je kunt je dus voorstellen dat Freddy’s lichaam meer nog als een bijzondere prestatie kan worden bestempeld, omdat hij zich niet aan een dieet houdt of naar de gym gaat.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @freddybautista44

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten