Menu
in

Bizarre video toont vrouw die haar moedermelk rondspuit op festival

Het internet staat vol met bizarre foto’s en video’s. Sommige gebeurtenissen zijn echter te ongewoon en schokkend om verloren te gaan in de enorme hoeveelheid content. Een vreemde video van een vrouw die moedermelk spuit op festivalgangers is opgedoken uit de diepten van het internet. De video werd voor het eerst gepost in 2019 en liet zien hoe wild het kan worden als duizenden mensen samen feesten op een veld.

Moedermelk rondspuiten

De clip werd gefilmd en gedeeld door Eric Falconi. In de video is de vrouw te zien in een zwart badpak, een pet en roze laarzen. Ze danst op de maat te midden van een menigte festivalgangers. Ze ziet eruit als een gewone party girl totdat er iets onverwachts gebeurt. De vrouw haalt haar tiet tevoorschijn en het volgende moment spuit ze haar moedermelk in alle richtingen. Sommige toeschouwers maakten geschokte geluiden, terwijl anderen haar toejuichten.

De video wordt nog schandaliger wanneer een festivalganger zich voor haar neerbuigt en probeert wat spuitende melk in haar mond te vangen. “Dirtybird Campout jullie stellen nooit teleur. S**t got pretty weird,” twitterde Eric, die dacht alles gezien te hebben, over het incident. Gelukkig leek het publiek te genieten van de vreemde capriolen van de vrouw, want je kon ze horen lachen en juichen.

Het festival

Het absurde incident gebeurde op het festival Dirtybird Campout in Zuid-Californië. Het blijft op het internet opduiken om ervoor te zorgen dat we die beelden nooit meer uit ons hoofd krijgen. De video trok veel bekijks en reacties. Sommige mensen geloofde helemaal niet wat ze zagen. “Oké, maar hoe produceert ze zoveel melk?” vroeg een commentator zich af. “Ik neem aan dat ze net een baby heeft gekregen en dat die melk aan het publiek wordt verstrekt in plaats van aan haar kind”, merkte een (ontevreden) kijker op.

“Yooooo moedermelk is als goud, en ze spuit het er gewoon uit alsof het water is?” voegde een andere toe. Een vrouw begreep de commotie niet. “Ik weet niet waarom mensen zich druk maken over moedermelk”, schreef ze. “De moedermelk is geen big deal, haar spuiten als een Super Soaker wel,” merkte een andere kijker op. De video roept allerlei vragen op, en zal waarschijnlijk nooit uit ons geheugen verdwijnen.

Bron & Beeld: Thoughtnova

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten