Menu
in

‘Bevroren’ Sylvester Stallone gevonden in antiekwinkel

'Bevroren' Sylvester Stallone gevonden in antiekwinkel

Beeld: Instagram @officialslystallone/ Twitter @Howsito

Een ‘cryogeen bevroren’ pop van Sylvester Stallone is opgedoken in een antiekwinkel in Australië. En als je het je kunt veroorloven om het te kopen dan is het helemaal van jou.

Cryogeen bevroren’ pop Sylvester Stallone

De ietwat bizarre vondst werd gedaan door kunstenares Bea Bellingham. Ze plaatste de ontdekking op Instagram met het bijschrift: “Antiek in Katoomba, op zoek naar rare dingen. Het stelde niet teleur. Bea vertelt hoe ze rustig in de winkel rondliep en stuitte op de volledig naakte pop.

Internetexperts identificeerden het al snel als een rekwisiet uit de film Demolition Man (1993), waarin Stallone agent John Spartan speelt, die wordt veroordeeld om met cryogeen te worden ingevroren, totdat hij wordt ontdooid om de bad guy te pakken. Bellingham bevestigde later op Instagram dat het waarschijnlijk echt om een pop van Stallone uit de film uit 1993 ging.

Planet Hollywood

Hoe de pop bij een antiekwinkel in Australië terecht kwam, is niet volledig duidelijk, maar een verklaring is dat het enige tijd in de Australische vestiging van Planet Hollywood heeft gehangen.

Planet Hollywood is een restaurantketen met een film thema en vestigingen over de hele wereld. Stallone opende de vestiging in Sydney, en de pop hing geruime tijd boven de dinerende gasten, voor het restaurant zes jaar later de deuren moest sluiten. Hierna heeft de bevroren ‘Sly’ waarschijnlijk in verschillende vestigingen van Planet Hollywood gehangen voor hij zijn weg naar de antiekwinkel vond. Het ziet er misschien een beetje griezelig uit, maar de echte liefhebber weet wel raad met deze unieke vondst. De pop word aangeboden voor zo’n 4100 Amerikaanse dollar.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @officialslystallone/ Twitter @Howsito

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten