Menu
in

65-jarige vrouw heeft ’s werelds grootste natuurlijke ‘meloenen’

65-jarige vrouw heeft 's werelds grootste natuurlijke 'meloenen'

Beeld: Instagram @mznormastitztherealtitqueen

Iedereen ziet er anders uit en dat is prachtig. Stel je eens voor hoe saai en triest het leven zou zijn als we alleen maar kopieën van elkaar waren. Nee, uniek en verschillend zijn is een van de belangrijkste redenen waarom onze wereld zo mooi en divers is. Dit is het geval voor de 65-jarige Annie Hawkins-Turner. De vrouw uit Atlanta, Georgia, die miljonair werd door ’s werelds grootste natuurlijke borsten te hebben.

Grootste natuurlijke borsten

Haar artiestennaam is “Norma Stitz” en zij beschrijft zichzelf als een ondernemer en fetisj model, volgens Wikipedia. Sinds 1999 is zij houdster van het Guinness World Record voor de grootste natuurlijke borsten. Haar borsten wegen elk 65 pond en ze moet speciaal gemaakte bh’s bestellen voor haar maat, 102 ZZZ!

De aspirant softcore pornoster moest beginnen met het dragen van bh’s bedoeld voor volwassenen, toen ze 9 jaar oud was. Tijdens haar tienerjaren stelden artsen een operatie voor om de borsten te verkleinen. Iets wat ze volledig weigerde. “Ik heb nooit overwogen om een borstverkleining te laten doen. Ik heb er nooit aan gedacht om een mes naar mezelf te brengen. Waarom iets repareren dat niet kapot is?” zei Annie.

Geld verdienen met haar gigantische attributen

Annie, die goed geld begon te verdienen met haar gigantische attributen toen zij eenmaal de wettelijke leeftijd had bereikt, vertelt over het gevoel toen zij het wereldrecord versloeg. “Het was ongelooflijk. Een grote eer! Iets waar ik altijd waarde aan zal hechten,” vertelde ze aan The Sun.

In 1991 ontmoette Annie de liefde van haar leven Allen, een man die 20 jaar ouder was dan zij. “Tot mijn schrik ontdekte ik dat Alan van grote vrouwen hield en mijn borsten prachtig vond. Ondanks het leeftijdsverschil konden we het heel goed met elkaar vinden. Hij stimuleerde mijn zelfvertrouwen, vertelde me voortdurend dat ik mooi was en accepteerde mij en mijn kinderen,” zei Annie. Maar helaas overleed hij in 2003, maar de houder van ’s werelds grootste borsten doet het nog steeds vrij goed, dankzij het internet, met name social media. Vandaag de dag heeft Annie bijvoorbeeld meer dan 83.000 volgers en op Instagram.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @mznormastitztherealtitqueen

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten