Menu
in

64-jarige oma stript in lingerie als ze trainingsgeheimen deelt

Beeld: Instagram

Deze 64-jarige oma genaamd Lesley Maxwell verrukt haar 137.000 volgers vaak met foto’s van haar lichaam en een inkijkje in haar trainingen.

64-jarige stript in lingerie

Ze begon haar fitnessreis pas in haar late veertiger jaren en heeft sindsdien meer dan 30 bodybuildingtitels binnengehaald. Nu laat de Australische vaak haar verbluffende uiterlijk zien en deelt ze geheimen over haar indrukwekkende lichaam op sociale media. In een recent bericht droeg Lesley een lingerieset in roze tinten terwijl ze haar gespierde buik en sterke benen tentoonstelde. Ze maakte de look af met haar haar opgestoken en zwaar opgemaakte ogen en blush. Lesley schreef: “Afgezien van er getoned uitzien aan de buitenkant, is het vooral wat er aan de binnenkant gebeurt dat telt! “Even een herinnering dat gewichtstraining de meest effectieve oefening is om de botdichtheid te behouden en op te bouwen. “Verrassend genoeg kan osteopenie al vanaf onze vroege veertiger jaren optreden.

“Leer hoe je moet trainen met de meest effectieve oefeningen en houd dit op afstand. “Een perfecte techniek is een must, als je hulp nodig hebt, stuur me dan gewoon een direct bericht.” Het duurde niet lang voordat het bericht, dat Lesley op maandag deelde, viraal ging en volgers haastten zich om te reageren. Een geïnspireerde fan schreef: “OMG, dit is kunst,” terwijl een ander toevoegde: “Absoluut prachtig.” Een derde was enthousiast: “Woohoo, perfecte lichaamsbouw en ik ben het helemaal eens dat er zoveel voordelen zijn aan gewichtstraining.” Een vierde plaatste: “Mooie foto. Heel inspirerend.”

Verschillende methoden

Lesley blijft in vorm door verschillende methoden te volgen. Ze eet ongeveer vijf of zes keer per dag, wat ze beschrijft als een “reeks maaltijden”. De personal trainer houdt haar bloedsuikerspiegel stabiel en kan voldoende eiwitten eten op deze manier. Lesley voegde toe: “Voor mij eet ik dagelijks tussen de 100g en 120g eiwit, omdat dit helpt bij het opbouwen en behouden van spieren. “Ik heb gemerkt dat veel vrouwen zelfs niet genoeg eten om hun huidige spiermassa te behouden.”

Bron: Dailystar

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten