in

Man faket 62 jaar doofheid om niet naar zeurende vrouw te hoeven luisteren

Het is geen groot geheim dat vrouwen af en toe een flinke zeurbui kunnen hebben. Een man is echter wel heel ver gegaan in het bedenken van een manier om niet naar zijn zeurende vrouw te hoeven luisteren.

Barry kon het gezeur van zijn vrouw echt niet langer uitstaan, en kwam op het idee om net te doen alsof hij langzaam doof aan het worden was, net zo lang tot hij ‘stokdoof’ was. Dit wist hij maar liefst 62 jaar lang vol te houden. Vervolgens communiceerden het echtpaar alleen nog maar met gebarentaal.

Dit zorgde echter voor een nieuw probleem. Waar Barry namelijk geen rekening mee had gehouden, is dat zijn vrouw de gebarentaal binnen de korste keren onder de knie had. Vervolgens zat er dan ook niets anders op dan ook maar te doen alsof hij blind aan het worden was.

Barry’s toewijding is bewonderenswaardig te noemen, maar misschien was een echtscheiding toch een meer voor de hand liggende oplossing geweest…

zeurende vrouw

Bron & beeld: Manly.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0