Menu
in

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb ‘spookmeisje’

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb 'spookmeisje'

Beeld: Instagram @smlkristi

Een 12-jarige schooljongen kreeg de schrik van zijn leven toen hij werd gefotobomd door een ‘spookmeisje’. Ja, hij was zo bang dat hij de nacht doorbracht in de kamer van zijn moeder.

Gefotobomd door spookmeisje

Kristian Ashmore kroop vorige maand in een stapel banden en poseerde voor een foto met zijn oudere broer, de 14-jarige Gabriel. Maar de broers kregen een sinistere verrassing toen ze zich realiseerden dat Kristian niet alleen was in de bandentunnel. Achter de jongen zat het gezicht van een jong meisje, dat volgens de Ashmores niet met Photoshop was toegevoegd. Kristian was zelfs zo geschokt door het spookachtige gezicht dat hij de nacht in de kamer van zijn moeder moest doorbrengen.

De moeder van de jongens, Ayesha Wilson-Bent, legde uit dat haar zonen aanvankelijk dachten dat het griezelige detail slechts een spinnenweb was. Maar bij nadere inspectie ontdekten ze dat het een gezicht was. Ze zei dat ze de jongens vroeg of ze de afbeelding hadden bewerkt, maar ze stonden erop dat het authentiek was. Vervolgens maakte een vergelijkbare afbeelding met een fotobewerkingstool. En besloot toen dat haar zonen de waarheid spraken en het gezicht onmogelijk zelf hadden kunnen invoegen.

Doodsbange schooljongen

Kristian was zo doodsbang voor de snap dat hij weigerde alleen naar bed te gaan en in Ayesha’s kamer bleef. Maar toen de eerste schok wegebde, zei Ayesha dat de familie opgewonden was geraakt over de schijnbaar bovennatuurlijke snap. Ayesha, uit Nuneaton, Warwickshire, vertelde: “Ik geloof wel in geesten, maar ik was een beetje sceptisch. Ik had zoiets van ‘hier moet een reden voor zijn’, dus ik vroeg hen of ze het gezicht op Photoshop hadden toegevoegd.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @smlkristi

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten