Voor Holly Wagner was haar zoon Cameron haar oogappel! De jongste van Holly’s drie kinderen was een gelukkige jongen, die elke maand groter werd en die iedereens hartje stal. Maar tijdens een autoritje negeerde de toenmalige vriend van Holly onbewust een stopbord en botsten frontaal op een ander voertuig. Haar vriend kwam er relatief goed vanaf, maar Cameron had minder geluk …

moeder-baby-1

Cameron werd uit zijn autostoeltje geslingerd, vloog door de voorruit en kwam in een nabijgelegen sloot terecht. Aanvankelijk werd hij voor dood gehouden, maar de hulpverleners sloegen erin om hem ter plaatse te reanimeren, en tegen alle verwachtingen in, overleefde hij het transport naar het dichtstbijzijnde hospitaal.

moeder-baby-2

Ondanks de eindeloze reeks operaties en procedures om hem uit de coma te halen, bleek niets te werken! Dat is het moment waarop de artsen Holly vertelden dat de hersenen van Cameron niet genoeg voedingsstoffen uit het lichaam konden halen en dat zijn brein zich zo letterlijk aan het uithongeren was.

Op 13 mei 2013 werd Cameron dood verklaard, omringd door zijn diepbedroefde moeder en ontredderde familie.

moeder-baby-3

Nu heeft Holly er haar levensdoel van gemaakt om te wijzen op het belang van het goed bevestigen van kinderen in hun autozitjes. Haar raadgevingen zijn niet ingegeven uit wrok, maar komen integendeel recht uit haar hart. Op haar blog, Mommy of an Angel, lezen we:

“Ik ben de vrouw die jullie zal zeggen wat jullie verkeerd doen! En weet je waarom? Omdat ik nu elke dag van mijn leven wenste dat iemand mij verteld had wat ik fout deed ALVORENS het te laat was.”

Ze heeft er geen probleem mee om de persoon te zijn die mensen tegenhoudt en in het openbaar corrigeert, zolang ze daardoor het leven van een baby kan redden!

moeder-baby-4

Als jij (of iemand die je kent) niet zeker is hoe je je kleintje in een autostoeltje moet vastmaken, denk dan aan de onderstaande afbeelding. Je wilt echt niet dat hun leven in een of andere dramatische statistiek terechtkomt.

moeder-baby-5

In de onderstaande video leren we meer over het hartverscheurende verhaal van Cameron. Cameron is helaas niet de enige die overleed door het slecht vastmaken van een kind in een autostoeltje. Daarom is het zo belangrijk om dit bericht te DELEN met iedereen die je kent!