Acupunctuur en acupressuur is al duizenden jaren lang mensen aan het helpen met hun gezondheid. In kort is deze oosterse kunst de logica dat elk orgaan in je lichaam verbonden is met bepaalde punten in je lichaam.

Zo hebben we op Leeftips eerder laten zien dat je misselijkheid en hoofdpijn kan laten verdwijnen door op 2 punten te drukken, maar daar houdt het niet op! Wist je dat er ook punten in je lichaam zijn die je vetverbranding kunnen bevorderen?

1. Je oor
Door dit punt te masseren wordt je stofwisseling bevorderd. Hierdoor verlies je snel gewicht. Je moet dit punt 3x per dag 3 minuten lang masseren. Met gelijkmatige druk.
gewicht-1

2. Je gezicht
Tussen je neus en je bovenlip zit een punt dat je elke dag 5 minuten moet masseren. Hierdoor wordt je honger minder erg en zul je minder stress voelen. Voor ons stresseters is dit een perfecte methode om toe te passen.
gewicht-2

3. Je knie
Leg je linkerhand op je linkerknie. Kijk waar je kleine vinger en je ringvinger samen komen. Het punt waar je vingers eindigen. Dat is het punt wat je moet stimuleren als je wil dat je sneller vet gaat verbranden.
gewicht-3

4. Je arm
Masseer dit punt 2-3 keer per dag 3 minuten lang om ervoor te zorgen dat je verbranding snel blijft werken. Dit punt zorgt ervoor dat je lichaam warmte kwijtraakt. Dat is goed voor je darmen.
gewicht-4

Als je dit ook gaat proberen, laat het ons dan weten en vergeet dit artikel niet met al je vrienden te delen op Facebook!