Dat mensen dieren niet altijd goed behandelen is niets nieuws. In deze illustraties is te zien hoe dieren met mensen zouden omgaan in een omgekeerde wereld:

1. Er zijn nog vijf soorten neushoorns, waarvan de meeste in meerdere of mindere mate bedreigd worden in hun voortbestaan door handel in producten van de hoorn. Dit is hoe het eruit zou zien als mensen slachtoffer zouden worden van hun neus.
dieren1

2. Gelukkig hebben we in hier in Nederland niet zulke baasjes. Maar in het buitenland is het heel normaal dat de hond buiten wordt gelaten in de kou. Dit is hoe het eruit zou zien als je buiten zou blijven als mens in de regen.
dieren2

3. Stierenvechten is een traditie in landen als Spanje, (Zuid-)Frankrijk, Portugal en Latijns-Amerika waarbij een gevecht plaatsheeft tussen een of meer mannen en een of meer stieren. Hieronder is te zien hoe het eruit zou zien als de stieren wraak zouden nemen op de mens. Zo voelen de stieren zich!
dieren3

4. In het wild wordt de vos zo’n tien jaar oud. De meeste vossen worden echter niet ouder dan 3 jaar. Jacht is de voornaamste doodsoorzaak. Hoe zou het eruit zien als een vos de mens zou omleggen om de vacht te gebruiken als accessoire?
dieren4

5. Hoe zou het eruit zien als mensen onderdwang in een kooi van 1 bij 1 eten door hun strot gedouwd krijgen? Nou precies zo! Niet echt humaan he? Waarom dan wel bij de dieren?
dieren5

6. Kreeften worden meestal al jong meteen levend gekookt, hoe ziet dat eruit als de kreeften eens een baby in een kokend heet pan stoppen? Kreeften zijn ook levens!
dieren6

7. Beren worden vaak geslacht wegens hun grote mooie huid die ze dan voor het open haard zetten. Dit is hoe het eruit ziet als een beer dat bij een mens zou doen
dieren7

8. De oorsprong van de voet de gelukkige konijn wordt verondersteld om een ​​van de oudste bijgeloof van de wereld te zijn, daterend uit ongeveer 600 voor Christus achterpoten van het konijn, vooral de linker, waren zeer gelukkig beschouwd vanwege hun snelle tempo. Maar hoe ziet het eruit als de konijn eens de voet van een mens gebruikt?
dieren8

9. De mens vind het maar al te leuk als een vogel leuke geluiden maakt in een kooi, maar laat de vogel nu eens genieten van hoe de mens om hulp zoekt in zijn kooi! Misschien vindt de vogel het niet zo leuk dat hij in de kooi zit.
dieren9

10. Mensen zijn maar al te dol op het klaar maken van kalkoen. Maar hoe ziet het eruit als een kalkoen een mens klaar maakt voor het avond eten? Wij mensen moeten begrijpen dat een dier ook een leven heeft en dat wij dieren niet slecht moeten behandelen.
dieren10

Deel dit bericht om de mensen een beeld te geven hoe we eigenlijk dagelijks met de dieren omgaan.